2

Site nou: Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Custodia Franciscană a Țării Sfinte a anunțat crearea unui nou site web pentru Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret, conform producatorului de site-uri web NetCreator.

Site-ul, care este realizat în patru limbi (italiană, engleză, franceză și spaniolă), prezintă informații detaliate, grupate în diferite secțiuni tematice, care însoțesc vizitatorii pe tot parcursul descoperirii Țarii Sfinte. 

O notă explicativă asigura, "cu ajutorul butoanelor de pe hompage, accesarea turului virtual al Țării Sfinte și a site-ului Oficiului de Pelerinaj Nazaret, care contine o cantitate mare de informații".
Site-ul mai ofera, de asemenea, vizitatorilor o galerie de fotografii care pot fi ușor descărcate.

Noul site este al 5-lea, dintr-o serie de site-uri publicate in proiectul de reînnoire a site-urilor lacasurilor sfinte: Sfantul Mormant, Capernaum, Betleem, Ghetsimani și Nazaret.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01237 sec - PID: 17848