4

Starul pop britanic, de orientare homosexuala, Elton John, consideră că viitorul sau concert la Moscova, din luna decembrie, va sluji intereselor comunității gay rusesti.

Elton John, in varsta de 66 de ani, s-a "căsătorit" cu partenerul său, David Furnish, inca din anul 2005, în cadrul uneia dintre primele ceremonii de acest fel, oficiata intre persoane de același sex, din Marea Britanie, și continuă să fie un aparator al miscarii LGBT in întreaga lume. 

Cuplul are chiar si doi "fii", născuți de o aceeași mamă-surogat.

Rusia a adoptat o lege controversată și vag formulata, în iunie, prin care se interzice promovarea "relațiilor sexuale netradiționale" in fata minorilor, aceasta fiind considerata o infracțiune care se pedepsește cu amenzi considerabile (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Divele pop americane, Madonna și Lady Gaga, care au militat pentru drepturile homosexualilor, în show-urile lor din Rusia, anul trecut, au fost ulterior amenințate cu acțiunari în justiție, de către parlamentarii conservatori din Rusia.

Conform LO+Radio, care citeaza radioul Vocea Rusiei, Concertul lui Elton John este programat pentru data de 6 decembrie, in Crocus City Hall din Moscova. Sunt sanse, insa, ca venirea acestuia sa fie boicotata.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
269
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01893 sec - PID: 26466