2

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC) din Muntenegru, Amfilohije, a declarat că Mitropolia se confrunta cu o serie de "lipsuri semnificative", nefiind în măsură sa construiasca locuinte pentru persoanele în vârstă.

Cu toate acestea, a mai spus el, este "firesc" pentru Biserica sa construiasca apartamente și sa isi păstreze hotelurile.

"Toate acestea sunt spre slava lui Dumnezeu și pentru binele poporului", a declarat Amfilohije.

El a negat, insa, că Biserica ar face afaceri, daca isi va pastra hotelurile, precizandu-le reporterilor ca ar trebui să fie prezenti "mai mult in biserică", daca vor sa înțeleaga astfel de lucruri.

Potrivit rapoartelor anterioare mass-media, SPC colectează anual până la 50 de milioane de euro numai din vizitarea Manastirii ortodoxe Ostrog. 

Biserica Ortodoxă Sârbă solicita retrocedarea catorva mii de hectare, și de asemenea, pretinde ca ar avea drepturi asupra unor terenuri din alte părți ale Muntenegrului.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01225 sec - PID: 12750