2

Cvartetul Musulman, implicat in solutionarea conflictului sirian (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Toate țările din "Cvartetul Musulman" trebuie să fie implicate în căutarea unei soluționari a conflictului sirian, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

Rusia a salutat propunerile legate de înființarea așa-numitului "Cvartet Musulman" de negociatori, din care fac parte Egiptul, Turcia, Iranul și Arabia Saudită, conform unei declaratii a lui Lavrov, facuta in cadrul unei conferințe de presă care a urmat discuțiilor cu omologul său egiptean, Nabil Fahmy.

"Am înțeles ca Arabia Saudită s-a distanțat oarecum de această inițiativă, la scurt timp dupa ce ea a fost lansata. Este convingerea mea profunda, că toate aceste țări, inclusiv Egiptul, trebuie să fie implicate în eforturile de stabilire a unui acord".

"Fără poziția lor, luata în considerare, fără atenția cuvenită preocupărilor comune, ar fi dificil sa se nasca o soluție durabilă", a mai spus Lavrov.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00876 sec - PID: 29004