4

In aceste zile a fost semnat acordul final pentru restaurarea istoricei Mănăstiri Sfantul Apostol Andrei din Karpasia (vezi ARHIVA), în partea ocupată a Ciprului.

Restaurarea se va realiza în conformitate cu planurile Universitatii din Patras, iar costurile sunt estimate la 5-6 milioane de euro.

Se estimează că invitația de participare la licitație va fi lansata până la sfârșitul lunii septembrie, iar lucrările vor începe în decembrie, dacă este posibil.

Prima faza a proiectului se va concentra pe biserica si pe chilii.

A doua faza va implica biserica medievala mica.

În a treia etapă, vor avea loc lucrări pe partea de nord a clădirilor și, în final, a patra etapă implică împrejmuirile.

Președintele Comitetului de Coordonare al Karpasiei, Nicos Falas, a declarat: "este o zi foarte importantă pentru Mănăstire, precum și pentru Rizokarpaso, Elenism și Ortodoxie". El speră că, de acum, nu vor mai exista impedimente și scuze nefondate care sa întârzie restaurarea mănăstirii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
81
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03779 sec - PID: 8622