2

Samaras il invita pe Putin in Grecia. Interese economice (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Primul-Ministru grec, Antonis Samaras, a adresat o invitație Președintelui rus Vladimir Putin, de a vizita Grecia, cu Presedintele Consiliului Federatiei Ruse, Valentina Matvienko, care se afla în prezent în Atena.


Potrivit AMNA, Matvienko i-a prezentat lui Samaras un mesaj personal de la Putin și, potrivit unor surse, acesta se referea la interesul puternic exprimat de către firmele rusesti fata de investițiile din Grecia, precum și de intenția guvernului rus de a sprijini astfel de investiții, prin orice mod.


Oficialul rus a declarat că Gazprom intenționează să participe la o nouă licitație pentru vânzarea publica a companiei de gaze a Greciei, DEPA. 

Matvienko a mai facut referire, totodata, la interesul rusesc în privatizarea caii ferate din Grecia și a mai spus că apreciaza dificultățile și lupta cu care se confruntă grecii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01578 sec - PID: 6550