2

Președintele armean, Serj Sargsian, s-a deplasat in Moscova, pentru a participa la sfințirea Catedralei Bisericii Apostolice Armene și la ceremonia de deschidere a complexului cultural al Catedralei din Moscova, conform unui raport al serviciului de presă al Președinției.
Catedrala va deveni cea mai mare structura a Bisericii Apostolice Armene din afara Armeniei.

Complexul Cultural din Rusia a fost construit din donatiile sponsorilor armeni și rusi din Rusia. Complexul are o suprafata totala de 25.000 de metri patrati, incluzand Catedrala, care poate gazdui 1.000 de credincioși, o capelă și resedinta primatului diecezan, un centru educational, un muzeu-trezorerie și o parcare subterana pentru 200 de autoturisme.

Șeful Bisericii Apostolice Armene, Catolicosul tuturor Armenilor, Karekin al II-lea, participa la evenimente.

Terenul pentru construcția complexului a fost alocat de către guvernantii din Moscova, înca din anul 1996. Complexul a fost proiectat de arhitectulul Artak Ghulyan. Lucrările de construcție au început în 2006 (vezi ARHIVA).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00742 sec - PID: 6549