2

Mitropolitul Tihon și membrii Sfântului Sinod al Episcopilor Bisericii Ortodoxe din America (OCA) se numara printre cei 65 de ierarhi care participă, in prezent, la reuniunea anuală a Adunării Episcopilor Ortodocși Canonici din America de Nord și Centrală, la Chicago Marriott.

Intrunirea, care si-a deschis lucrarile in urma cu doua zile, se va finaliza astazi.

Prima reuniune anuala a avut loc în New York City, în 2010, în timp ce cea de-a doua și a treia reuniune au avut loc în Chicago, în 2011 și 2012.

Adunarea s-a deschis prin oficierea Sfintei Liturghii, la Catedrala Maicii Domnului (Biserica Ortodoxă Rusă din afara granitelor), Des Plaines, IL, și cu o comemorare a aniversării a 1700 de ani de la Edictul din Milano. 

În timpul sesiunii plenare de deschidere, președintele Adunării, Arhiepiscopul Demetrios, al Arhiepiscopiei Grec-Ortodoxe din America, a tinut un discurs.

Subiectele aflate pe ordinea de zi includ propuneri de restructurare canonica, un model regional de comunicare, precum și o propunere de planificare a unei conferințe a Adunării, destinata tinerilor ortodocsi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.02028 sec - PID: 6404