2

In perioada 12-15 septembrie 2013, in Sankt Petersburg, a avut loc cea de-a 5-a Conferinta a Tinerilor Lideri Germani, in Biblioteca Prezidentiala Boris Elțin și Palatul Constantin din Strelna, strangand laolalta peste 300 de reprezentanți ai celor două țări, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, care lucrează în economie, politică, știință, cultură, in sfera publică și mass-media. 

Conferința a avut loc, anual, în Rusia și Germania, avand ca scop unirea viitoriilor lideri din ambele țări.

Conferința este organizată de asociația "Germania-Rusia: Noua Generatie" și de Universitatea de Stat de Economie Sankt-Petersburg. 

La conferinta au fost prezenti si reprezentanti ai Departamentul Patriarhiei Moscovei pentru Relații Externe. Delegația germană a fost condusă de Christoph de Oldenburg, președinte al celei de-a 5-a Conferinte ruso-germane a Tinerilor Lideri.

Cea de-a 6-a Conferinta va avea loc la Hamburg, în 2014. În cadrul conferinței viitoare, se planuieste organizarea unei secțiuni la care sa ia parte tineri reprezentanți ai confesiunilor creștine tradiționale din Rusia și Germania.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01385 sec - PID: 6549