2

Se deschide Festivalul International de Poezie din Atena (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Un număr de 69 de poeți vor participa la 22 de evenimente diferite, care vor avea loc în regiunea Atena, ca parte a primului Festival Internațional de Poezie.

Festivalul va începe pe 23 septembrie si va dura pana in 29, fiind organizat in colaborare cu Municipalitatea din Atena, Opera din Atena, Muzeul Benaki și cu alte organisme și asociații culturale.

Festivalul va avea loc în același timp în mai multe locuri din întreaga Atena, cum ar fi Piraeus, Kesariani, Nea Ionia, Nea Smyrni, Imitos și Delphi, organizat de Cercul Poeților, o inițiativă fonda cu doi ani in urma. Scopul festivalului este acela de a evidenția "un domeniu comun de sensibilitate în Europa, Asia, Africa și America".

69 de poeți de renume international, din 22 de țări, vor participa astfel la festivalul care  care incearca sa puna accentul pe importanța poeziei în vremurile dificile.

Din partea Romaniei, Magda Cârneci va fi cea care va participa la prima ediție a Athens World Poetry Festival.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0194 sec - PID: 17620