2

Ieromonahul - preot de flota - Veniamin (Kovtun) a participat la testarea in apă a submarinului atomic Alexander Nevsky.

"O slujba religioasa, cu rugaciuni, a avut loc pe puntea rachetelor, în fiecare zi. Marinarii i-au cerut Domnului sa-i ajute in această sarcină complicată. Tot ceea ce depindea de personal a fost îndeplinit in conditii excelente, echipa a lucrat perfect", afirma serviciul de presă al Episcopiei Arhanghelsk, care il citeaza pe Pr. Veniamin.

Preotul a botezat si un ofițer la puntea submarinului.

Potrivit acestuia, mulți oameni subestimeaza importanța rugaciunii creștine în rândul ofițerilor, deși este "un mod foarte important de recuperare a climatului moral și psihologic".

"Este foarte important să susținem echipa, atunci când se duce pe mare, unde se confruntă cu sarcini de mare importanță pentru tară. In prezent s-au verificat toate regimurile de lucru ale submarinului, inclusiv cele extreme: la capacitate de 100%, în plină operațiune. Dacă gresesti cu doua-trei grade, nava se scufunda. Totul este dus la extrem", a avertizat preotul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01037 sec - PID: 13048