2

Pentru prima dată în Franța, un tânăr de 26 ani, traducator al unui site de propagandă islamistă, a fost arestat, pentru "sustinerea" terorismului și "provocare" la terorism.

Tanarul, convertit la Islam, lider al unui site-web jihadist, in limba franceză, și traducător al unui jurnal on-line de propagandă al-Qaeda, a fost arestat in aceste zile, în Calvados, conform unui anunt emis de Procuratura din Paris.

Este pentru prima data cand legea din decembrie 2012, conform careia o persoană poate fi retinuta si pusa sub acuzare pentru sustinerea terorismului sau incitare la terorism, este pusa in aplicare. Aceste infracțiuni se pedepsesc cu cinci ani de închisoare și o amendă de 45.000€.

Tanarul este casatorit cu o franco-marocana.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00834 sec - PID: 6549