2

Un oficial de top al Fratiei Musulmane, Gehad Al-Haddad, care a fost arestat la Cairo, in aceste zile, și a fost acuzat de incitare la violență, a lucrat in Fundația Clinton.

Înainte de a accede in pozitia de purtător de cuvânt al Frăției și de consilier al lui Morsi, Al-Haddad a slujit timp de cinci ani ca oficial de top al Fundatiei Clinton, un grup non-profit fondat de fostul președinte Bill Clinton, potrivit radioului Vocea Rusiei, care citeaza Washington Free Beacon.

El a fost crescut într-o familie de suporteri proeminenti ai Frăției și a devenit imaginea publică a organizației islamiste, imediat după ce a părăsit postul din Fundatia Clinton.

Cu toate acestea, o mare parte din munca sa oficială cu Frăția a avut loc în timp ce el era încă angajat al Fundației Clinton.

Al-Haddad a servit ca director de oras al Fundatiei Clinton, din 2007 și până în august 2012, conform profilului propriu pe LinkedIn.

Între timp, oficialul a lucrat insa si pentru Fratia Musulmana, incepand noua activitate, în Cairo, în februarie 2011, când a preluat controlul proiectului Renașterii, un program de redresare economică, al Frăției.

Haddad a spus ca a aplicat cunoștințele pe care le-a insusit la Fundația Clinton, pentru a lucra la proiectul Renasterii. El-Haddad a părăsit Fundatia Clinton, în august 2012, la două luni după ce Morsi a preluat Președinția egipteană. Fundatia Clinton nu a oferit niciun raspuns la intrebarile puse pe aceasta tema, conform aceluiasi radio.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01075 sec - PID: 11792