2

   Summit-ul actual din Soci, al Organizatiei Tratatului de Securitate Colectivă, urmeaza sa emita o declarație comună privind Siria, in aceasta seara, conform radioului Vocea Rusiei.

   Președintele Putin a vorbit despre acest lucru, în Soci, înainte de a intra la sesiunea de azi a summit-ului.

   "CSTO nu poate ignora o problemă atât de serioasă, precum conflictul din Siria. Grupurile militante, care sunt active pe teritoriul acestei țări, nu au apărut de nicăieri și nu vor dispărea. Problema mișcării teroriste dintr-o tara in alta este una foarte reala și poate afecta în mod direct interesele oricareia dintre țările noastre", a declarat Putin, in deschiderea reuniunii Consiliului de Securitate al OTSC.

   Participanții la întâlnire "vor lucra în abordarea generala a problemei", lucru care se va reflecta într-o declarație făcută de statele CSTO cu privire la problema Siriei, a spus Putin.

   În acest sens, Putin a amintit atacul terorist din Kenya și recentul atac terorist din Irak, adaugand ca sute de oameni mor ca urmare a unor acțiuni armate , in fiecare zi.

   "Situația, în alte țări din regiune, este și mai alarmantă. În general avem probleme, cand vorbim despre ziua de astazi, și trebuie să ne gândim la modul neutralizarii amenințărilor actuale care exista la nivel mondial, care ne afectează în mod direct", a mai spus el.

   CSTO aduce Rusia, alaturi de Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan și Armenia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01082 sec - PID: 6550