2

Papa Francisc: Eu nu sunt Tarzan! (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc a facut sa rada o multime de tineri, ieri, când le-a spus că nu a fost niciodata "Tarzan", dar ca si-a gasit puterea, in perioadele sale de dificultate, in credința sa.

Vorbind la sfârșitul unei excursii in Sardinia, el a spus că a marcat recent cea de-a 60-a aniversare a zilei in care a simțit pentru prima dată vocația de a fi preot.

"Nu am regretat. Și asta fiindca nu simteam ca as fi Tarzan, avand puterea (fizică) sa merg mai departe", a spus el, provocand râsete și aplauze prin compararea sa cu personajul fictiv, crescut de maimuțe în jungla africana.

"Nu, nu am regretat niciodata, chiar nici în cele mai întunecate momente, în vremuri de păcat, în vremuri de instabilitate, în vremuri de eșec; m-am uitat la Iisus și am avut încredere în El, iar El nu m-a abandonat. El este un insotitor credincios", a spus Francisc.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0102 sec - PID: 29020