9

Cursuri on-line pentru pregatirea diaconilor din Biserica (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Ca parte a misiunii sale de pregătire a candidaților la vocația de diacon al Bisericii Ortodoxe din America, un curs on-line, despre istoria Bisericii, este disponibil incepand cu 27 septembrie 2013.

Acest curs este oferit cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Mitropolit Tihon si a directiei Consiliului de Educația Teologică al Sfântului Sinod al Episcopilor.

Protopopul John H. Erickson (foto), profesor emerit de Istoria Bisericii, al Seminarului Sf. Vladimir, Yonkers, NY, va preda cursul, care se va întinde pe aproximativ 14 săptămâni consecutive, on-line, cu prelegeri audio, înregistrate săptămânal, live chat și alte instrumente ale mediului de învățare on-line.

"Intrucat Sfântul Sinod al Episcopilor și Consiliului Învățământului Teologic urmaresc consolidarea procesului de formare diaconală, vom căuta să profitam de instrumente on-line, pentru a spori calitatea instruirii noastre", a explicat Arhidiaconul Kirill Sokolov.

"Candidații diaconali vor interacționa reciproc, on-line, și au mai mult timp pentru a lucra fata-in-fata cu preotii lor, in ce priveste pregătirea lor personala pentru slujire".

Acest curs este deschis candidaților înscriși în programul vocatiei Diaconale și alți elevi speciali, cum ar fi diaconii hirotoniți deja.

Pregatirea va incepe pe 27 septembrie, cu un apel la conferința, de bun venit si de introducere in structura cursului. Taxa de înscriere este de 125$.

Programul de vocatie diaconala este un program de studiu teologic oferit de Sfântul Sinod al OCA, necesar pregatirii celor care urmeaza sa fie hirotoniti ca diaconi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
355
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0238 sec - PID: 25634