3

Conform unui raport de ultima ora al Patriarhiei Romane, PS Episcop Siluan a avut ieri o întâlnire cu cei doi căpitani regenți ai Republicii San Marino, Antonella Mularoni și Denis Amicii, pentru a discuta pe marginea recunoasterii Episcopiei Ortodoxe Romane.

Conform aceluiasi raport, in San Marino locuiesc peste 150 de români, un preot deja oficiind slujbe in fiecare duminica.

În aceeasi seara, PS Părinte Episcop Siluan a condus o slujbă de Te Deum, in Paraclisul ”Sfânta Muceniță Marina” din San Marino. Slujba a fost urmata de un concert de muzică bizantină.

Republica San Marino este unul dintre cele mai mici state independente din Europa și din lume, o enclavă situată în centrul Italiei.

San Marino este o republică, cu un parlament de 60 de membri, cu Marele Consiliu General și cu 2 șefi ai statului: Capitani Reggenti care sunt în funcție timp de câte 6 luni. San Marino se află in Peninsula Italiei, în apropierea țărmului Adriatic. Tara are suprafată de 60 km2 și 30.000 de locuitori.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
153
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0177 sec - PID: 7086