2

Liderul gruparii somaleze militante islamiste Al Shabaab a confirmat pentru prima data pretențiile membrilor grupului său, care s-a aflat în spatele atacului de la un mall din Nairobi, in urma caruia au fost ucise 72 de persoane și a fost distrusa o parte a complexului (vezi ARHIVA).

Într-un mesaj audio postat pe un site web legat de Al Shabaab, ieri seara, Ahmed Godane, cunoscut si sub numele de Mukhtar Abu al-Zubayr, a declarat că atacul de la mall a venit în urma represaliilor din timpul incursiunii Kenyei, din octombrie 2011, în sudul Somaliei, pentru a-i zdrobi pe insurgenți.

"Luati-va trupele afară, sau pregătiti-va pentru un război de lungă durată, sânge, distrugere și inlaturare", a declarat Godane în mesaj, aparent îndreptat catre guvernul din Kenya.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01645 sec - PID: 12750