5

Cea mai mare statuie a lui Iisus, din India, va fi binecuvantata (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Cardinalul George Alencherry, care este lider al Bisericii Catolice Siro-Malabare, va binecuvânta cea mai mare statuie a lui Iisus, din India, in Sagar, în Madhya Pradesh, in ziua de 30 septembrie.
Conform acestuia, statuia reprezinta o mărturie a Milostivirii Divine, ridicata la inițiativa episcopului Anthony Chirayath, vindecat miraculos.

Ceremonia va fi oficiata de mai mult de 20 de episcopi, urmand sa fie prezenti mai mulți pelerini din Statele Unite, Canada, Franța, Germania și Italia, alaturi de mii de indieni, creștini și necreștini.

Inalta de 13 metri, statuia Milostivirii Divine a lui Iisus este un monument care "le vesteste tuturor celor care Il caută pe Domnul, ca Acesta este întotdeauna plin de îndurare". 

Statuia se află la 15 km vest de orașul Sagar, în satul Khajooria Guru. Ea cântărește 1,5 tone și este amplasata la înălțimea de 13,5 metri, pe o structura de beton care o protejeaza de furtuni și cutremure. Statuia lui Iisus are o lățime de 5,1 m. Razele din inima lui Iisus măsoara 6.4 metri.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
183
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02724 sec - PID: 6850