4

Cea de-a 35-a aniversare de la canonizarea Sfintei Xenia, a fost celebrată zilele trecute, la Catedrala sinodală a Maicii Domnului "A semnului", din New York.

Ziua de 24 septembrie 2013 a marcat 35 de ani de la canonizarea Sfintei Xenia din Sankt Petersburg, de către Biserica Ortodoxă Rusă din afara Rusiei. 
Clericii din Catedrala sinodală a Maicii Domnului "A Semnului" au celebrat Sfânta Liturghie, raspunsurile la strana fiind date de Corul Catedralei, sub conducerea lui Petru Fekula.

Canonizarea, efectuata în anul 1978, a urmarit intarirea duhovniceasca a celor care Il slujesc pe Dumnezeu în diaspora rusă, precum și în tara, toti așteptand cu emoție renașterea Bisericii Ruse, care a adus o abundență de Noi Mucenici și Mărturisitori din secolul al XX-lea.

In acest articol puteti urmari un video ocazionat de canonizarea Sfintei Xenia, slujba fiind condusă de Mitropolitul Filaret (Voznesensky), împreună cu membrii Sinodului Episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei și cu o multime de clerici și închinători.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
341
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02592 sec - PID: 7267