3

Un comitet al părinților ruși "i-a cerut Președintelui Vladimir Putin sa anuleze un concert planificat de muzicianul gay Elton John, afirmand ca acesta intenționează să încalce o lege împotriva propagandei gay, conform NBC.

Grupul local de părinți, din regiunea centrala Ural, i-au transmis o scrisoare deschisă lui Vladimir Putin, spunând că Elton John "intenționează să vină în sprijinul sodomiților locali și încalcă legea rusa actuala, menita sa le protejeze copiii".

Sir Elton John, care a amintit într-un interviu, la inceputul acestei luni, pentru ziarul Guardian, ca a intreprins relatii sexuale pe terasa unui acoperis din Moscova, cu un translator, în timpul unei vizite, in 1979, in Uniunea Sovietică, a spus că vrea să sustina, în aceatsa tara, un concert de sprijinirea a comunitatii gay.
"Ca barbat gay, eu nu-i pot lăsa pe acei oameni pe cont propriu, fără a merge acolo și a-i sprijini. Nu știu ce se va întâmpla, dar am să merg", a spus el în interviu.

Elton John va concerta pe 6 decembrie, la Moscova, și pe 7 decembrie, in Kazan.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
360
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02597 sec - PID: 25853