2

Premiile Societatii de arheologie din perioada biblica - 2013 (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Societatea de arheologie din perioada biblică oferă premii în valoare totală de 5.000 de dolari, realizatorilor celor mai bune lucrări academice prezentate la Reuniunea Anuala a Scolilor Americane de Cercetare Orientala 2013 și Reuniunea Anuala a Societatii de Literatură Biblică, ambele avand loc in Baltimore, in luna noiembrie.

Premiul John Mancini, numit dupa John Mancini din Albuquerque, New Mexico, va fi acordat celei mai bune lucrari de arheologie a Creștinismului timpuriu și a perioadei patristice.

Cel de-al doilea premiu a fost inițial suportat de Sami Rohr din Bal Harbour, Florida. Rohr a insistat, însă, ca acesta să fie numit Premiul Hershel Shanks. Intrucat Sami Rohr a decedat in august anul trecut, la vârsta de 86 de ani, li s-a cerut permisiunea celor trei fii ai lui Sami ca numele sa fie schimbat in "Premiul Sami Rohr". Răspunsul a fost: "Categoric nu! Copiii lui Sami vor sa facă doar ceea ce ar fi făcut tatăl lor", așa că premiul poarta in continuare numele Hershel Shanks.

Premiul Hershel Shanks va fi acordat celei mai bune lucrari de arheologie din perioada tarzie antica a Iudaismului și perioada talmudică.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01264 sec - PID: 6550