2

    Cu binecuvântarea şi mijlocirea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, o delegaţie a Protopopiatului Urziceni a mers într-un scurt pelerinaj în Insula Eghina din Grecia, în zilele de 24-25 septembrie 2013. Preacucernicul Părinte Protopop Bogdan-Ionuţ Stancu însoţit de Părintele Cocheci Constantin s-au întâlnit cu Înaltpreasfinţitul Părinte Efrem Mitropolit de Hydra, Spetses şi Eghina. 
    Chiriarhul locului a binecuvântat dorinţa credincioşilor din Urziceni de a avea încă un ocrotitor spiritual pe ocrotitorul Eghinei, Sfântul Ierarh Nectarie. Cu această ocazie Părintele Protopop a primit în dar o părticică din moaştele celui între sfinţi părintelui nostru Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni şi un document de atestare.
    Sfintele relicve au fost aşezate în Catedrala din Urziceni duminică 29 septembrie 2013, eveniment la care au participat mai mulţi preoţi din protopopiat şi mulţime de credincioşi. Timp de 40 de zile se va săvârşi Sfânta Liturghie şi Acatistul Sfântului Nectarie în semn de mulţumire pentru acest mare dar oferit.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.018 sec - PID: 6549