2

Decizie: Scoala de Teologie din Halki ramane inchisa. Reactii (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Autoritățile turce nu au inclus redeschiderea Scolii de Teologie din Halki (vezi ARHIVA) în "pachetul de democratizare", decizia declanșand reacția ulterioară a starețului Mănăstirii Sfânta Treime din Halki, Mitropolitul de Prousse, Elpidophore: "neincluderea problemei redeschiderii Școlii de Teologie din Halki, conform comunicatului de presă emis astăzi, despre" pachetul de democratizare", ne-a intristat profund. 

   "Dezamăgirea este mare. Ca Patriarhie, am nutrit speranta ca redeschiderea acestei scoli va avea loc. Nu ne asteptam la acest lucru, de la guvernul nostru. Vom continua să credem că redeschiderea facultatii noastre este necesară și nu vom înceta să aspiram la asta. Cerem Primului-Ministru sa continue în direcția cea bună, renuntand complet la aceste încălcari ale drepturilor omului și ale drepturilor religioase ale cetățenilor săi".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
200
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02399 sec - PID: 7169