2

Potrivit jurnalistului libanez Jean Aziz, Mitropolitul ortodox de Aleppo, Arhiepiscopul Paul și cel sirian iacobit Mitropolitul Yohanna Ibrahim, răpiti pe 23 aprilie 2013, ar fi înca in viață.

Jurnalistul Jean Aziz, un cronicar pentru ziarul libanez Al-Akhbar și colaborator al site-ului web de știri Al-Monitor a publicat in aceste zile un articol pe site, conform caruia cei doi mitropoliți ar fi încă în viață. Citam din articol: 

"Al-Monitor a primit informații oficiale confirmand ca autoritățile de la Beirut au primit rapoarte credibile conform carora cei doi episcopi care au fost răpiți în nordul Siriei, in 23 aprilie – Yohanna Ibrahim și Paul Yazigi, ar fi încă în viață. Aceste informații au indicat că organismele guvernamentale și agențiile de informații turce au furnizat informații, Beirutului, cu privire la starea de sănătate a ambilor clerici.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, confuzia a domnit între aceste organizații. Informațiile oficiale furnizate de Al-Monitor au mai arătat că grupul care a efectuat răpirea este același cu cel care ii deține în prezent pe episcopi. Acesta este un grup extremist sunnit, cu legaturi la grupurile jihadiste de ceceni, care operează acum în Siria".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01005 sec - PID: 17620