2

"Ca organizații catolice care lucrează în domeniul justiției sociale, ne alaturam unui apel pentru protejarea celor care se luptă să mențină un standard acceptabil de viață în Irlanda și în întreaga lume. Orice nouă reducere a veniturilor, directa sau indirecta, va avea consecințe grave, amenințand bunăstarea persoanelor și familiilor implicate și coeziunea socială, care reprezinta un fundament esențial in redresarea economică durabilă și sustenabilă.

Cu fiecare reducere bugetara succesiva, de la începutul crizei actuale, mulți dintre cei care lucreaza in acest domeniu am observat o eroziune a suporturilor care ar trebui să fie disponibile in protejarea celor săraci. Scăderea nivelului veniturilor, combinata cu reducerile din serviciile de sănătate, educație și sociale și impunerea de noi taxe, au un efect profund dăunător asupra capacității oamenilor de a avea grijă de ei înșiși și de ceilalti. Impactul cumulat al acestor factori este atât lărgirea și adâncirea excluziunii sociale, cat si o creștere în consecință a inegalității.

Dorim să ne redeclaram preocuparea noastră, pe baza experienței colective, fata de modul in care deciziile din politica economică și socială din ultimii ani conduc la creșterea sărăciei, excluziunii sociale și fragmentarea societatii irlandeze", se arata intr-un comunicat din ultimele zile, semnat de 7 agentii catolice.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01512 sec - PID: 12374