2

Regizorul american Kevin Reynolds, cunoscut cel mai bine pentru filmul lui Robin Hood: "Prince of Thieves" a fost de acord să regizeze "Invierea" (The Resurrection), un film care va conduce publicul prin cele 40 de zile care au urmat Invierii lui Iisus Hristos.

Povestea va fi spusă din punctul de vedere al soldatului roman caruia i-a comandat Pilat din Pont sa investigheze zvonurile legate de Învierea lui Hristos, după Răstignirea Sa.

Vom vedea cum Centurionul ii intalneste pe Apostoli, în timp ce caută Trupul lui Iisus Hristos, disparut, și cum tot el previne o revoltă în Ierusalim.

"Învierea" (The Resurrection) promite să aibă un ton similar cu "Gladiatorul", dar cu un element adaugat de mister, conform LD Entertainment care finanțează proiectul.

S-ar parea ca filmul urmeaza sa fie lansat de Pasti, in 2015. Asta ar face ca o treime de filme biblice sa uimeasca cinematografele în următoarele luni – alaturi de "Noe", in martie 2014, al lui Darren Aronofsky (Russell Crowe), si "Exodul", lui Ridley Scott, in decembrie 2014 (Christian Bale si Aaron Paul).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02868 sec - PID: 8147