2

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter a fost înregistrat, în primele ore ale diminetii, astazi, duminica, în zona Vrancei, din România.

Miscarile telurice au fost inregistrate la 04:37, ora locală, conform Institutului Național Roman de Fizica Pământului. Cutremurul a fost resimțit si în Bulgaria, de către cetățenii din orașele dunărene Ruse, Silistra și Tutrakan. 

Nu exista rapoarte imediate ale unor eventuale victime sau pagube.

Pe 2 mai, un cutremur cu magnitudinea 4.1 grade a avut loc, de asemenea, în zona Vrancei, la o adâncime de 150 km, iar epicentrul său a fost în apropierea orașelor Covasna, Focsani si Ramnicu Sarat. 

Pe 21 aprilie, Vrancea a raportat un alt cutremur, de 4.2 grade magnitudine, produs la o adâncime de 119 kilometri, precedat de un cutremur de magnitudine 2,8, la o adâncime de 87 km.

Din cate stiti, zona Vrancei, din România, este o zonă activă seismic, astfel de evenimente fiind destul de normale, repetandu-se la intervale aproximativ regulate de timp.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00954 sec - PID: 12766