2

În Liberia, un ofițer de poliție rus a salvat un copil de la ritualul de oferire zeilor, conform unui raport de ultima ora al Itar-Tass, care citeaza o sursă din cadrul Ministerului Rus de Externe.

Polițiștii ruși au luat parte la o operațiune internațională, de menținere a păcii în această țară din Africa de Vest, pentru mai mult de un deceniu. Contingentul rus, în prezent, numara 12 ofițeri.

Colonelul Serghei Safronov, numit consilier al Poliției Naționale Liberiene, de către șeful Misiunii de Poliție a ONU în această țară, a primit o serie de informații că trupul unui copil de șapte ani ar urma sa fie vândut pentru o viitoare ofranda adusa zeilor. 

Safronov a împiedicat uciderea copilului, printr-o operațiune în care a fost asistat de către autoritățile locale, conform sursei. Operațiunea a fost coordonată de Serviciul de Protecție a Drepturilor Femeilor și Copiilor, dupa cum aminteste radioul Vocea Rusiei, care citeaza aceeasi sursa. 

O femeie, care a pretins ca este cumpărătorul, a fost pusa sa se intalneasca cu omul care vindea băiatul. El a fost de acord să-l vândă, pentru 150 de dolari, știind că băiatul va fi sacrificat. Bărbatul a fost arestat pe loc.

Băiatul s-a dovedit a fi un orfan. După ce părinții săi au murit, el a fost plasat în grija rudei sale mai indepartate, care a si decis, in prezent, să-l vândă. Ofrandele ritualice ale copiilor sunt destul de răspândite în Liberia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01193 sec - PID: 12215