2

Cel puțin opt persoane au fost ucise duminică, de atacul cu mortiere lansate asupra unui cartier creștin din centrul Damascului, conform agentiei de stat siriene SANA.

"Trei mortiere, trase de către teroriști, au aterizat in cartierul Qassaa, ucigand opt civili și rănind alti 24", a spus SANA.

Alte trei persoane au fost rănite, când un al patrulea foc a lovit Biserica Sfintei Cruci, din cartier, a adăugat acesta.

Rebelii sirieni au înființat o serie de baze la marginea capitalei, de unde vizează în mod regulat centrul Damascului, cu rachete și mortiere. Trupele siriene se chinuie de luni de zile sa lupte în cartierele Damascului, în încercarea de a disloca, de acolo, bazele rebele.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01197 sec - PID: 29396