4

După o întârziere de patru ore, membrii poliției din Kosovo le-au permis pelerinilor din Rusia, care transportă o copie a Icoanei Maicii Domnului cu Trei Maini in Patriarhia din Pec, să treacă granița și să isi continue călătoria.

Grupul de 23 de pelerini, dintre care 18 sunt ruși, a fost oprit din cauza vizelor.

Problema a fost rezolvată cu ajutorul oficialilor UE, chemati de către Dragan Jablanovic, șeful Consiliului municipal Leposavic.

Icoana va ramane in Patriarhia din Pec până pe 14 octombrie, când mănăstirea isi sărbătorește hramul – Acoperamantul Maicii Domnului, conform agentiei Tanjug.

Pelerinajul a început la Moscova, pe 21 septembrie, a trecut prin Rusia, Belarus, România și s-a oprit la Biserica Sfantul Sava din Belgrad, pelerinii continuandu-si drumul lor spre Patriarhia din Pec, pe jos.

Patriarhia din Pec (foto) este o mănăstire ortodoxă sârbă, situata în apropiere de Pec, in Kosovo. Complexul de biserici reprezinta sediul spiritual și "mausoleul" arhiepiscopilor și patriarhilor sârbi.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
70
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02043 sec - PID: 8621