3

Vicepresedintele Fundatiei Heydar Aliyev, din Rusia, Leyla Aliyeva, a fost distinsa cu Ordinul Sfanta Olga in grad III, prin ordinul Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril.

Aceasta a câștigat premiul pentru asistenta sa la instalarea monumentului Printului Vladimir în Astrahan și pentru implicarea sa in cea de-a 1025-a aniversare a Creștinismului în Rusia, precum și pentru multe merite în consolidarea prieteniei dintre Rusia și Azerbaidjan.

Ordinul Sfintei Olga a fost înființat în 1988, pentru a comemora cea de-a 1000-a aniversare a Creștinismului în Rusia. Acest ordin le este acordat femeilor, pentru realizări în diverse domenii religioase, de stat și in serviciul public.

Statutul înalt al acestui premiu este confirmat de faptul că el a fost acordat, anterior, Președintele Consiliului Adunării Federației Ruse, Valentina Matvienko, fostului Presedinte leton, Vaira Vike-Freiberg, Marii Ducese Maria Vladimirovna Romanova.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0121 sec - PID: 12336