2

Volen Siderov, liderul controversat al Partidului ultranaționalist Ataka, din Bulgaria, a fost ales să conducă delegația Parlamentului bulgar la Adunarea Interparlamentara a Ortodoxiei. Siderov, care a primit o diplomă în teologie în 2009, a condus, de asemenea, delegația Parlamentului precedent bulgar (2009-2013).

Parlamentarii Plamen Slavov (Partidul Socialist Bulgar), Irena Uzunova și Vladimir Toshev (GERB) și Yordan Tsonev (Mișcarea pentru Drepturi și Libertăți) au fost aleși ca membri ai delegației. 

Adunarea Interparlamentară asupra Ortodoxiei (IAO) este un organism interparlamentar, înființat la inițiativa Parlamentului Elen. Misiunea sa este "necesitatea prezenței Ortodoxiei, ca expresie culturală comună a unui număr mare de cetățeni europeni, în conturarea Europei contemporane".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01343 sec - PID: 12750