5

Stațiunea de la Marea Roșie, Aqaba, se pregătește să primească peste 50.000 de turiști, la sarbatoarea Eid Adha, o Sărbătoare musulmană a Jertfei, începând cu 14 octombrie.

Profesorul Kamel Mahadin, comisarul șef al Autorității Speciale Economice Aqaba, a comentat: "Echipa Autoritatii Speciale Economice Aqaba și toate celelalte entități din Aqaba si-au dublat eforturile lor și lucrează zi și noapte pentru a se asigura că Aqaba arata cel mai bine, pentru primirea  miilor de vizitatori care vor veni să se bucure de vremea frumoasă și de plajele de nisip".

El a mai adaugat, conform agentiei Ansa, ca: "sunt luate toate măsurile, pentru siguranța și disponibilitatea serviciilor pentru toți, dornici de a asigura vizitatorilor Aqaba o vacanță plăcută".

Mahadin remarca, de asemenea, că Aqaba este o destinație turistică unică pentru iordanieni și vizitatorii din întreaga lume. "Unicitatea Aqaba cere asumarea unor planuri speciale, în aplicare în timpul acestor sărbători", a mai spus el.

Sharhabeel Madi, comisarul Autoritatii pentru investiții și dezvoltare economică, a declarat: "vor avea loc concerte muzicale, spectacole culturale și spectacole folclorice, în timpul sarbatorii vizitatorii putand sa se bucure de o mulțime de festivități, în Aqaba". 

Aqaba, scris și Akaba, este un oraș în Iordania, precum și un golf situat în nord-estul Mării Roșii, între Peninsula Sinai și Peninsula Arabică.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02046 sec - PID: 8070