4

Zilele trecute, Centrul Parohial Sfantul Pantelimon din Koln, Germania, a găzduit cea de-a patra conferinta pastorala comuna a Episcopiei de Berlin a Bisericii Ortodoxe Ruse și a Eparhiei Germane a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Granitelor.

Întâlnirea a fost condusă de IPS Arhiepiscop Mark de Berlin și Germania, IPS Arhiepiscop Feofan de Berlin și Germania și Preasfințitul Episcop Agapit de Stuttgart.

Profesorul Anargyros Anapliotis, un expert de drept civil și ecleziastic, a citit o prelegere, în care a comparat drepturile juridice de drept contemporan ale Republicii Federale Germania și Dreptul canonic al Bisericii, care aplică pedepse și sancțiuni împotriva încălcării moralei.

Prelegerile și discuțiile care au urmat, au condus la decizia formularii de recomandări practice pentru părinți, cu privire la educația sexuală în școli, in scopul protejarii copiilor de influențele negative asupra psihicului lor. Un comitet a fost înființat, pentru a elabora propunerile, care urmeaza sa fie si publicate.

Clericii, care s-au adunat din toată Germania, au mai discutat despre o serie de probleme reale din practica lor de zi cu zi, inclusiv despre tradiția de a celebra Taina Mirungerii în parohiile ambelor eparhii. S-a decis să se organizeze o slujba unica anuala. În plus, s-a decis să se creeze un site web comun pentru Ortodoxia Rusa din Germania.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
253
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02167 sec - PID: 7172