2

Vaticanul a retras mii de medalii (monede) oficiale papale, de la vânzare, după ce a descoperit că a scris greșit numele lui Iisus.

O inscripție in latină, în jurul medaliilor care marcau primul an al pontificatului Papei Francisc, facea referire la… "Lesus", in loc de Jesus (vezi foto).

Medaliile, produse din aur, argint și bronz, de către Monetăria Statului Italian, au fost puse in vânzare în magazinele oficiale ale Vaticanului, pe 8 octombrie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), dar au fost retrase dupa doar două zile, imediat ce s-a observat greseala, a declarat Editura Vaticanului.

Înainte ca acestea sa fie retrase, patru persoane au cumpărat, insa, medaliile care afisau eroarea si care ar putea ajunge, acum, la prețuri ridicate pe piețele de monede rare, conform unui raport al mass-mediei italiene.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00873 sec - PID: 17754