5

Prima Doamna a Frantei, Valerie Trierweiler, va avea astazi o intalnire cu un cuplu de lesbiene din Africa de Sud, în prima zi a unei vizite oficiale in zona, a Președintelui Francois Hollande.

În ciuda faptului că in Africa de Sud exista unele dintre cele mai puternice protecții legale din lume pentru homosexuali, zona înregistreaza numeroase cazuri de violență homofobă, incluzand atacuri mortale asupra lesbienelor, care riscă, de asemenea, sa fie si victime a ceea ce este cunoscut sub numele de "viol corectiv".

Trierweiler va lua masa cu femeile activiste și cu grupurile pentru drepturile homosexualilor și lesbienelor din Johannesburg, înainte de a se întâlni cu un cuplu de lesbiene, conform propriului anturaj.

Ea va fi însoțita de Ministrul Justiției, Christiane Taubira.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
68
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03998 sec - PID: 8621