3

Persoanele gay și lesbiene care solicită azil în Marea Britanie, in urma persecutarii lor în străinătate, sunt obligate sa "dovedeasca" sexualitatea lor, conform parlamentarilor.

În cazuri extreme, reclamanții trebuie sa ofere dovezi fotografice și inregistrari video privind  "activitate sexuala personala", într-un efort de a-i convinge pe oficiali, conform Serviciului de Afaceri Interne.

Grupul pentru drepturile homosexualilor, Stonewall, a numit sistemul de testare "dureros". Ministerul de Interne a promis, insa, să monitorizeze și să mențină standardele.

În raportul său privind sistemul de azil, comisia a mai spus ca este preocupata de calitatea procesului decizional al Agenției de Frontieră din Marea Britanie. 32.600 de cazuri restante de azil, care trebuia sa fie rezolvate în 2011, sunt inca pe linia de asteptare, în timp ce numărul de solicitanți în așteptare pentru o decizie inițială dupa sase luni, a crescut si el cu 63%, anul trecut.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0107 sec - PID: 17848