2

Marea Britanie: fara educatie sexuala in scoli (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Guvernul Marii Britanii propune o noua programa de invatamant, la nivel național, care sa inlature toate referirile la "sănătate sexuală", conform unui raport al VoR.

In cadrul initiativei, elevii școlilor secundare, cu varste de pana la 11-13 ani, nu vor ar mai afla despre sănătatea sexuală și boli, contraceptive, adolescenta sau hormoni, dar în schimb vor invata despre "structura si functia sistemului reproductiv masculin și feminin" și "ciclul menstrual", fără detalii despre hormoni. 

În 2008, Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului analizase performanțele din Marea Britanie și a constatat că lipsa educației legate de reproducere și de pregătire pentru viața de adult avea nevoie de o atentie urgenta.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01264 sec - PID: 11981