2

Pe langa faptul ca a fost invitat sa participe in Parlamentul European (vezi ARHIVA), Papa Francisc a fost invitat mai nou să vorbească si in Knesset, chiar de catre Președintele Adunării Parlamentare Israeliene.

Conform președintelui Parlamentului Israelian (Knesset), Yuli Edelstein, Papa a promis să vorbească in Knesset, atunci când se va deplasa in Israel: "Voi vorbi, voi vorbi", a răspuns Papa, la invitația acestuia.

Edelstein a asigurat ca Papa Francisc va fi "invitatul personal", al lui, în Knesset.

Președintele Edelstein a fost în Roma, ca parte a unei întâlniri cu ministrul italian al Afacerilor Externe, Emma Bonino, și cu președintele Senatului, Pietro Grasso, și al Camerei Deputaților, Laura Boldrini, în special pentru a discuta despre progresul dialogului cu palestinienii și amenințarea nucleară iraniană.

Papa a fost invitat de către președintele Shimon Peres sa viziteze Israelul. 

Pentru cei ce nu stiu, amintim ca Yuli-Yoel Edelstein este  născut pe 5 august 1958 la… Cernăuți, fiind un politician israelian născut, deci, în Bucovina, si devenit președinte al Knessetului (Parlamentul Israelian), începând din martie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01434 sec - PID: 17754