2

Maiorul Abbas Ibrahim s-a întâlnit in aceste zile cu Patriarhul Grec-Ortodox Ioan X Yazigi, discutand despre eforturile continue pentru eliberarea celor doi episcopi sirieni.

Ibrahim, șeful Securității Generale, s-a intors vineri din Turcia, unde a urmarit procesul de negociere privind eliberarea episcopilor, precum și a unui grup de nouă ostatici libanezi, rapiti in Siria.

Vorbind pentru reporterii din nordul orașului Tripoli despre ostaticii libanezi, Ibrahim a reiterat faptul că eliberarea lor este iminentă, spunând: "lucrurile se indreapta spre o soluție pe termen scurt".

Potrivit Agenției Naționale de Stiri, Ibrahim l-a informat pe Yazigi cu privire la evoluțiile recente în cazul prelaților, spunând că problema ar putea fi rezolvată în viitorul apropiat.

Ibrahim a fost însărcinat cu rezolvarea ambelor cazuri și a raportat un contact cu părțile siriene, din Qatar, turce și palestiniene pentru eliberarea ambelor grupuri.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00911 sec - PID: 29396