2

Potrivit jurnalului Kathimerini, Biserica Ortodoxă a Greciei elaboreaza un program economic de trei ani, în încercarea de a-si reduce datoria și de a profita de posesiunile sale, in asigurarea independenței proprii, conform Arhiepiscopulului Ieronim. Declaratia a fost facuta în timpul unei sesiuni a Sfântului Sinod, ieri.

"Situatia de astazi este cumplita", a spus Ieronim, menționând că datoriile Bisericii și situația financiară, în general, a ingenunchiat populatia.

Ieronim a subliniat că, "fără active", Biserica nu ar avea niciodata autonomie și, de asemenea, acesta si-a mai pus întrebarea cu privire la o schimbare a relației dintre Biserică și Stat.

"Vom lăsa evenimentele sa ne conduca?", a adaugat Arhiepiscopul, sugerand alcatuirea unui comitet de clerici și de experți independenți care sa discute despre posibila revizuire a relatiei și despre implicațiile acesteia în viata Bisericii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01497 sec - PID: 29396