3

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, liderul spiritual al creștinilor ortodocși, a sosit la Salonic, ieri, și s-a deplasat in Muntele Athos, unde conduce, la aceasta ora, o slujba care intentioneaza sa marcheze 100 de ani de cand comunitatea monahală semi-autonomă a devenit parte a statului grec.

"Mă simt inaltat duhovniceste, de fiecare dată când vizitez Muntele Athos", a declarat el reporterilor, la sosirea pe aeroportul Makedonia, unde a fost întâmpinat de către demnitari.

Bartolomeu va reveni in Salonic, sâmbătă, participand ulterior, pentru cateva zile, la evenimentele din nordul orașului și din întreaga regiune.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
220
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04992 sec - PID: 14770