2

O biserică armenească istorică din satul Germuș, provincia de sud-est a Turciei, Șanliurfa, a fost transformata în… grajd, conform publicatiei Hyetert, care citeaza Urfadabugun.

Biserica a fost reconstruită de către armeni, acum 10 ani, dar cu toate acestea, acum 3 ani, în loc de a deveni o destinație turistică, biserica a fost transformată în grajd, conform publicatiei.

Un indicator in trei limbi a fost chiar instalat la intrarea in biserica, relatand istoricul lacasului de cult, insa locul este departe de a fi un obiectiv turistic.

Satul Germuș a gazduit un număr de armeni, înainte de 1915. Chiar si acum, satenii nu s-au oprit sa caute comori, excavand terenurile.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01246 sec - PID: 29393