4

Mitropolia Moldovei a primit, in aceste zile, noi suprafete de pamant în stanga Nistrului, conform unui raport al Mitropoliei Republicii Moldova, de sub Patriarhia Moscovei.

Darul a fost oferit, in preajma aniversării a 150 de ani de la înființarea Mănăstirii Noul Neamț, de catre omul de afaceri Ivan Sergheevici Nesterov. De asemenea, omul de afaceri Piotr Ivanovici Serbu a oferit, spre folosința Mitropoliei, două iazuri.

Cei doi oameni de afaceri sunt cunoscuți în zonă ca mari antreprenori și ctitori ai Bisericii Ortodoxe din Moldova. Mitropolitul însuși s-a deplasat la fața locului, însoțit de consilierii săi și de iconomul Mănăstirii Noul Neamț, Arhimandritul Sebastian Moroșanu, conform aceluiasi raport, care citeaza surse din Manastirea Noul Neamt.

Pe terenurile oferite Bisericii Ortodoxe din Moldova de către omul de afaceri Nesterov Ivan Sergheevici se va înființa o mănăstire de maici, avînd ca preot slujitor pe clericul mănăstirii Noul Neamț, egumenul Onufrie (Ucraineț), mai informeaza aceleasi surse.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
233
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01926 sec - PID: 7172