4

Cu ocazia prezenței sale la Bruxelles, la cea de-a 3-a Conferință a Comitetelor Genocidului Armean in Europa, Catolicosul Aram I al Ciliciei a avut ocazia întâlnirii cu reprezentanții țărilor și instituțiilor UE, în timpul dineurilor oficiale.

La un prânz oferit de Ambasadorul Libanului în Belgia, Catolicosul s-a întâlnit cu reprezentanții comunității libaneze la Bruxelles si cu reprezentanții Vaticanului. Catolicosul a mulțumit ambasadorului, pentru invitația și cuvântul său de salut, subliniind contribuția armenilor libanezi în Liban și coexistența pașnică a poporului său. Sanctitatea Sa a vorbit despre rolul important pe care Libanul l-a jucat și continuă să il joace, ca punte între Est și Vest.

Catolicosul Aram I s-a mai intalnit cu reprezentanți din diferite țări, la un dineu oferit de ambasadorul Armeniei in Uniunea Europeană, în onoarea Catolicosului și a  lui Pako Sahakian, Președintele Karabagh. În timpul discursurilor formale, atât Catolicosul cat și Președintele Karabagh au abordat problema genocidului armean, a recunoașterii acestuia de către Turcia și a obligațiilor la despagubiri. Ambii vorbitori au asigurat publicul că armenii, din Armenia, diaspora sau Karabagh trebuie sa-si exprime cererea lor pentru dreptate printr-o singură voce.

Înainte de a pleca la aeroport, Sanctitatea Sa Aram I și Președintele Karabagh au depus o coroană de flori la Monumentul Martirilor Genocidului Armean din Bruxelles. Ambasadorii din Liban și Armenia l-au însoțit pe Catolicos la aeroport.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
209
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03412 sec - PID: 14436