8

Film erotic, intr-o fosta moschee (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Un material video, care a fost proiectat pe un ecran aflat intr-o fosta moschee, la Bienala din Salonic, a provocat controverse în rândul turcilor, din cauza acuzațiilor de erotism, rezultând eliminarea acestuia din expoziția greacă, conform mass-mediei.

Deși Moscheea Imaret Alaca este acum închisa pentru inchinatori, musulmanii locali din Asociatia Educatie si Cultura Musulmana in Macedonia de Est-Tracia s-au plans după ce materialul video al artistului francez Ange Leccia, intitulat "Nimfea", a fost proiectat pe peretele moscheii, prezentând umerii goi ai unei femei tinere, nimfă sau sirena, evoluand in pace și liniște într-un mediu acvatic. Ea este jucata de actrița (si fotomodel) frantuzoaica Laetitia Casta.

Grupul de musulmani s-a plâns de materialul video, Primarului Salonicului, Yiannis Butaris, care a cerut mutarea expozitiei in alta locatie, mai ales după ce turiștii turci care au vizitat Grecia în timpul săptămânii Eid al-Adha au văzut filmul și si-au exprimat furia.

În plângerea lor, acestia au declarat că autoritățile elene ar trebui să respecte sensibilitățile religioase, chiar dacă Alaca Imaret nu mai este folosita ca moschee. 
Ambasadorul turc la Atena, Kerim Uras, a cerut, de asemenea, oficialilor greci, sa elimine "Nimfea" din acest spațiu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
149
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01511 sec - PID: 7086