2

Halloween-ul se apropie, iar criza costumelor deja a inceput, insa, în acest an, unii părinți incep sa observe o tendință tulburătoare pe rafturile magazinelor. Costumele pentru copii par a fi mai sexy, în aceste zile. Fustele scurte și pielea sunt populare și de vânzare, avertizeaza intr-un articol Vocea Rusiei, citand articole pe aceasta tema din WJLA si The Province.

La Halloween, se remarca o tendinta sexy in ultimii 10 ani, conform proprietarilor de magazine.

Psihologul Dr. Andrea Bonior spune ca copiii sunt oglindirea a ceea ce ei văd la adulți.
"Cred că, în ansamblu, sexualizarea fetelor mici se agraveaza și există cercetări care arată că acest act este legat de depresie si anxietate", spune Bonior.

Diane Sowden, aparator al copiilor, de asemenea, avertizează asupra tendinței înfricoșătoare ca tinerii si tinerele incep sa se imbrace în costume "sexy", de Halloween. 

"Sexualizarea unui copil sau a unui tanar este anormala. Iar Halloween-ul nu ar trebui să fie o scuză pentru cresterea sexualitatii copiilor sau tinerilor, în continuare", a declarat Sowden, director executiv al Societatii Copiii Strazii.

O plimbare printr-un magazin de costume ne ajuta sa remarcam gama largă de opțiuni sexy pentru costumele pentru adulți. Multe dintre tinutele femeilor sunt sexualizate, si de aici, într-o anumita masura, și acelea destinate fetelor", din secțiunea pentru copii.

"Un mesaj primit de la părinți, și de la persoanele care ii ingrijesc de copii, ar fi potrivit pentru a opune rezistenta acestei tendințe", a declarat Dr. Shimi Kang, un psihiatru pentru tineri. "În primul rând, să fie conștienți de faptul că aceasta este o tendință reală. Și, să încerce să încurajeze pozitiv rolul-modelarea emanciparea femeii și valoarea ei, dincolo de simpla imagine sexuala, fizica".

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0228 sec - PID: 12207