2

Biroul guvernului sârb pentru Kosovo-Metohija (KiM) si-a deschis standul său la Târgul International de Carte din Belgrad, duminica seara, la eveniment participand si Patriarhul sarb al Bisericii Ortodoxe (SPC), Irineu. La ceremonia de deschidere au mai participat si alti episcopi, alaturi de Primul Ministru sarb, Ivica Dacic, si de alti oficiali.

Dacic a declarat că poporul sârb nu poate supraviețui în aceasta regiune, dacă Serbia nu este puternica. El a mai declarat că Belgradul face apel la sârbii kosovari să participe la alegerile locale din provincie si sa ia puterea în propriile mâini, conform agentiei Tanjug.

Primul-Ministru a conchis: "poarta îngustă duce la mântuire".

Patriarhul Irineu a declarat, la randul sau, că i se pare că lumea începe să își schimbe părerea despre Serbia și Kim, adaugand că ar trebui să se profite de orice ocazie pentru ca Serbia și lumea sa ii ajute pe cei care au fost expulzați din casele lor, să revina in ele.

"Dacă permitem diviziuni intre noi, atunci ii facem o favoare inamicului", a spus Patriarhul Irineu.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01181 sec - PID: 12374