2

"Tensiunile din prezent, dintre puterile occidentale și lumea musulmană, sunt în creștere. Unii politicieni încearcă să profite de ele, adaugand gaz pe foc. Nu suntem interesați de ele", a afirmat Putin, în timpul unei întâlniri cu muftii din Ufa, ieri.

Liderul rus a mai menționat, de asemenea, că astăzi necesitatea "prezenței ruse este în creștere", în Orientul Mijlociu, în special, și în lumea musulmană, în general.

"Ar trebui să acționam mai puternic, in demascarea proiectelor daunatoare, ale unora, care vizează manipularea țărilor si a popoarelor, a informației și a opiniei publice", a subliniat Putin.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01178 sec - PID: 18161